نحوه به اشتراک گذاشتن پوشه های iCloud در آیفون و آیپد

نحوه به اشتراک گذاشتن پوشه های iCloud در آیفون و آیپد

در iOS 13.4 ، اپل به شما این امکان را می دهد تا پوشه هایی را که در iCloud همگام سازی کرده اید با کسانی که دارای Apple ID هستند به اشتراک بگذارید. بسته به اینکه شما فایل را از آیفون به اشتراک می گذارید یا آیپد، شما قادر خواهید بود به افراد دسترسی یک طرفه به فایل را بدهید یا در صورتی روی یک پروژه کار می کنید به آنها امکان اصلاح سند را بدهید. این راهنمای گام به گام نحوه انجام این کار را به شما نشان می دهد.

گزینه های اشتراک گذاری که انتخاب می کنید به طور خودکار دستگاه های شما را همگام سازی می کند ، بنابراین ، به عنوان مثال ، می توانید یک پرونده را در آیفون به اشتراک بگذارید و مجوزهای دسترسی را زمان دیگری در آیپد یا iCloud.com خود تغییر دهید.

توجه داشته باشید که برای اجرای مراحل زیر نیاز است تا تمام دستگاه های شما مجهز به iOS 13.4 یا بالاتر باشند.

مرحله اول:

اپلیکیشن Files را در آیفون یا آیپد خود راه اندازی کنید.

مرحله دوم:

پوشه ای را که می خواهید در iCloud Drive به اشتراک بگذارید بیابید ، سپس آن را طولانی فشار دهید.

مرحله سوم:

در منوی کشویی روی Share ضربه بزنید.

مرحله چهارم:

Add People را از اقدامات موجود در صفحه اشتراکی انتخاب کنید.

مرحله پنجم:

روشی که می خواهید از طریق آن دعوت خود را ارسال کنید، انتخاب کنید. همچنین می توانید به صورت اختیاری روی گزینه Share Options ضربه بزنید تا کسانی که می توانند به پوشه دسترسی داشته باشند را کنترل کنید (Only people you invite / Anyone with the link) و همچنین سطح دسترسی های آن ها (Can make changes / View only).

مرحله ششم:

بسته به نحوه انتخاب دعوت ، برنامه مربوطه حاوی لینکی برای دسترسی به پوشه ، آماده اشتراک گذاری شما خواهد بود.

نحوه تغییر حقوق دسترسی به یک پوشه به اشتراک گذاشته شده در iCloudِ 

تغییر دادن مجوزهای اشتراک پوشه در iCloudِ در iOS بسیار آسان است. پس از به اشتراک گذاشتن پوشه در iCloud‌ ، گزینه Add People که در مراحل فوق از آن استفاده کرده اید ، با گزینه Show People جایگزین می شود. با انتخاب این گزینه ، افرادی که به پوشه دسترسی دارند و همچنین گزینه ای برای متوقف کردن اشتراک گذاری فولدر، به طور کامل نمایش داده می شوند. برای تغییر مجوزهای شخصی یا حذف دسترسی ، کافی است روی یک فرد در لیست افراد ضربه بزنید.



دیدگاهتان را بنویسید

پشتیبانی سان