چگونه فایل هایی که به صورت اتوماتیک در macOS ذخیره می شوند را پاک کنیم؟

چگونه فایل هایی که به صورت اتوماتیک در macOS ذخیره می شوند را پاک کنیم؟

در تعدادی از برنامه های Mac (از جمله اپلیکیشن های Preview ، Pages و Keynote)، macOS یک ویژگی جدیدی اضافه کرده است که این ویژگی نسخه قدیمی فایل های تغییر داده شده را ذخیره می کند. این ویژگی نیازی به ماشین زمان ندارد ، در صورتی که به نظر می رسد بسیار شبیه به آن ویژگی و خدمات باشد. این قابلیت نیازی به فعال سازی ندارد و به طور خودکار در برنامه هایی که قابلیت پشتیبانی از آن را دارند فعال می شود. شما می توانید از طریق طی کردن مراحل زیر به نسخه های قدیمی فایل های تغییر یافته دسترسی پیدا کنید:

File > Revert To > Browse All Versions

این برنامه ها به صورت خودکار از فایل هایی که در حال کار بر روی آن ها هستید در هر ساعت یک نسخه ذخیره می کنید، یا در صورتی که تغییرات اساسی ایجاد شده بیشتر باشد این عملیات ذخیره سازی در فواصل زمانی کمتری صورت می گیرد. هیچ قانون سخت و سریعی در مورد میزان ذخیره این نسخه ها وجود ندارد. این نسخه های ذخیره شده فضای کمی را به خود اختصاص می دهند، زیرا اپل فقط اختلافات بین دو فایل قدیمی و جدید را ذخیره می کند، که برای اکثر ویرایش ها شامل سربار بسیار کمی است.

اما برخی از افرادی که دستکاری زیادی در فایل ها ، به خصوص در تصاویر انجام می دهند ، تمایل دارند تا از نسخه های قدیمی تر خلاص شوید تا برخی اوقات فضاهای کمیاب با نسخه های غیر ضروری پر نشوند. یک روش کمی پیچیده برای حذف این فایل های فوری وجود دارد:

مرحله اول:

با باز کردن سند مورد نظر ، File > Revert To > Browse All Versions را انتخاب کنید.

مرحله دوم:

از پنجره مرورگری که ظاهر می شود ، از طریق زمان اولین فایلی را می خواهید پاک شود را پیدا کنید و سپس آن را در سمت راست پنجره انتخاب کنید.

مرحله سوم:

مکان نما خود را برای لحظه ای به بالای صفحه منتقل کنید تا منوها خود را نشان دهند.

مرحله چهارم:

گزینه File > Revert To > Delete This Version را انتخاب کنید و عمل تایید حذف را انجام دهید.



دیدگاهتان را بنویسید

پشتیبانی سان