چگونه می توان تاریخچه YouTube را به صورت خودکار حذف کرد؟

چگونه می توان تاریخچه YouTube را به صورت خودکار حذف کرد؟

Google اخیرا روشی را ارائه می دهد که به طور خودکار سابقه جستجو و فعالیت شما را از YouTube حذف می کند. به طور پیش فرض ، داده های شما برای همیشه ذخیره می شوند ، اما می توان آن را از سرورهای Google هر ۳ یا ۱۸ ماه پاک کرد.

می توانید تنظیمات حذف خودکار تاریخچه را مستقیماً از تلفن هوشمند یا تبلت خود انجام دهید. این راه راحت تری است زیرا بیش از ۵۰ درصد از کل مشاهدات YouTube شما از طریق برنامه تلفن همراه اتفاق می افتد.

برای شروع ، برنامه “YouTube” را در دستگاه خود باز کنید. در صورتی که این برنامه را در صفحه اصلی دیوایس خود پیدا نکردید ،دارندگان iPhone و iPad می توانند از جستجوی Spotlight Apple برای یافتن برنامه استفاده کنند و کاربران Android می توانند از نوار جستجوی Google استفاده کنند.

سپس ،از قسمت گوشه سمت راست و بالای برنامه روی نماد حساب کاربری خود ضربه بزنید.

به پایین لیست بروید و گزینه “Setting” را انتخاب کنید.

به بخش “History & privacy” بروید. گزینه “Manage all activity” را انتخاب کنید.

اکنون باید در صفحه YouTube History خود باشید. گزینه “Choose to delete automatically” واقع در بالای لیست فیلم هایی که قبلاً تماشا کرده اید ، انتخاب کنید.

(به هیچ وجه نمی خواهید هیچ تاریخچه ای را ذخیره کنید؟ برای جلوگیری از نگه داشتن سابقه YouTube از ویدیوهایی که تماشا کرده اید و جستجو کرده اید ، می توانید گزینه “Change setting” در زیر قسمت YouTube History Is On را انتخاب کنید.)

اکنون ، مدت زمانی را که می خواهید سابقه YouTube شما نگهداری شود را انتخاب کنید. به طور پیش فرض ، تاریخچه شما فقط وقتی به صورت دستی انجام شود، حذف می شود.می توانید این تنظیمات را تغییر دهید تا YouTube به طور خودکار تاریخچه قدیمی تر از ۱۸ ماه یا سه ماه را حذف کند.

بعد از انتخاب ، روی دکمه “Next” ضربه بزنید.

صفحه فعالیت تاریخچه YouTube توضیح می دهد که شما تصمیم به انجام چه کاری دارید. همچنین چندین نمونه از ویدیو هایی را که به طور خودکار حذف می شوند ،را در یک لیست به شما نمایش می دهد.

برای ذخیره تنظیمات، روی “Confirm” ضربه بزنید.



دیدگاهتان را بنویسید

پشتیبانی سان